Aυτό είναι το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Αυστραλίας [video]

Aυτό είναι το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Αυστραλίας [video]

Μια έγκυος υπηρέτρια που σπρώχτηκε στο θάνατό της από ένα μπαλκόνι, ένα αγόρι που κάηκε ζωντανό στην κούνια του και ένα... μωρό που σκοτώθηκε από πτώση στη σκάλα είναι οι ιστορίες που στοιχειώνουν αυτό το σπίτι στην Αυστραλία.

Η οικογένεια Ράιαν που μένει σε αυτό, πιστεύει ότι οι αρχικοί ιδιοκτήτες του σπιτιού ο Κρίστοφερ και Ελίζαμπεθ Κρόλι στοιχειώνουν ακόμα το σπίτι. Όπως αναφέρει, όταν πρωτομπήκαν στο σπίτι μαζί με το σύζυγό της όλα τα φώτα ήταν αναμμένα. Αν σκεφτεί κανείς ότι το ρεύμα ήταν κομένο καταλαβαίνουμε ότι κάτι τρέχει με το σπίτι.

Όπως αναφέρει η 'Ολιβ Ράιαν στο σπίτι ακούς σχεδόν πάντοτε κάποιον να περπατάει, μερικές φορές ακούς να φωνάζουν το όνομά σου. Το ζήτημα είναι πως ξέρεις πως είσαι μόνος σου στο σπίτι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE